The first drink is sponsored by the district, the second drink is sponsored by the restaurant.
Everything else has to be paid by yourself.
Enjoy this evening!
Menu, Wednesday November 05, 2014
Starters:
Beef Tartare (ca.100gr.) € 11,90
with toast and butter
Hungarian Cabbage Strudel € 7,90
with pepper cream and salad
Beef broth € 3,20
with thinly cut pancakes
Pumpkin cream soup € 4,50
with pumpkin seed and pumpkin oil
Main dishes:
Original Viennese Schnitzel € 15,90
from veal with persil potatoes
Roast goose € 17,90
with red cabbage and dumplings
Viennese Tafelspitz € 13,90
prime boiled beef with vegetables, horseradish,
chives sauce and pan fried potatoes
Gösser´s beer roast € 9,90
with cabbage and dumplings
Grand Ma’s small egg dumplings € 8,80
with mixed salad and chives
Fried plaice fillet € 9,80
with mayonnaise salad
Desserts:
Viennese Applestrudel € 4,90
with whipped cream
Kaiserschmarr´n € 6,90
cut-up and sugared pancake with raisins and stewed plums
Enjoy your meal and have a nice evening at Gösser Bräu!!
All prices incl. taxes and dues
——————————————————————————————————————————————————————
(Abendkarte) Mi., 5.11.2014
Vorspeisen:
Beef Tartare (ca.100gr.) € 11,90
vom Rindsfilet, würzig abgeschmeckt, mit Butter und Toast
Pannonischer Krautstrudel € 7,90
mit Pfefferrahm und Salatgarnitur
Rindsuppe € 3,20
mit Frittaten
Kürbiscremesuppe € 4,50
mit Kürbiskernen und Kernöl
Hauptgerichte:
Original Wiener Schnitzel € 15,90
vom Kalb mit Petersilerdäpfel
„Martini-Gansl“ € 17,90
mit Rotkraut und Erdäpfelknödel
Wiener Tafelspitz € 13,90
mit Bouillongemüse, Cremespinat und Erdäpfelschmarr´n
Gösser´s Bierbraten € 9,90
mit Gabelkraut und Serviettenknödel
Oma´s Eiernockerl € 8,80
mit gemischtem Blattsalat und Schnittlauch
Gebackenes Schollenfilet € 9,80
mit Mayonnaisesalat
Desserts:
Wiener Apfelstrudel € 4,90
mit Schlagobers
Kaiserschmarr´n € 6,90
mit Zwetschkenröster
Wir wünschen Guten Appetit und schönen Abend im Gösser Bräu!!
Preise inkl. aller Steuern und Abgaben